MNENJA IN POHVALE

"Tako kot ste dejali v predstavi, sem moža kar malo "prisila", da me je za osmi marec peljal na OH, TEATER. In samo to vas vprašam: a uganete kdo se je najbolj na glas in nezadržno smejal? On!

Prisrčen pozdrav"  Dragica B. Žalec 


Predstava DUHEC PUHEC sama nosi vzgojno sporočilo, a brez nepotrebnega pridiganja, kar je otrokom seveda všeč. Govorjena je v verzu, katerega ritem nas zapelje v svet porednih otrok, ki z Duhcem postopoma postanejo ravno prav pridni. Gre za domišljeno domišljijo. Oba interpreta sta do otroškega občinstva iskrena, brez nepotrebnih mask in simpatična. Lutke pa so odlične soigralke. S preprostimi scenskimi elementi in glasbo dobimo enovito gledališko dogodivščino primerno za otroke od tretjega leta naprej in primerno tudi za nas, odrasle.
Veseli smo, da nam je uspelo- tudi s pomočjo ustvarjalnega laboratorija Talija- razpisati otroški abonma za prihajajočo sezono.
Nina Ukmar direktorica kosovelovega doma Sežana


V Knjižnici Rogaška Slatina smo v gostili predstavo Moje življenje z Almo Karlin. Dvorana knjižnice je bila napolnjena do zadnjega kotička, odzivi po predstavi pa so bili več kot odlični. Interpretacija igralke je navdušila še tako zahtevnega obiskovalca, zato so namigovali še na kakšno monodramo s podobno tematiko. Vsekakor toplo priporočam!
mag. Nataša Koražija,  direktorica Knjižnice Rogaška Slatina

 Ogled predstave Moje življenje z Almo Karlin me je navdušil, čeprav ena oseba na odru, sem si čisto lahko predstavljala še ostale opisovane akterje, saj je bil monolog doživet, igra odlična in vse čestitke  in spoštovanje ga. Barbari.
Ker sem bila na predstavi sama, sem lahko prisluhnila ob odhajanju komentarjem ostalih gledalcev, vsi so bili pozitivni in pohvalni.Par srednjih let je dejal-tole je bil prijeten večer, drugi so se pogovarjali, kako so ga polomili, da niso obvestili še drugih .

Vse čestitke igralki in ostalim, upam, da si bomo lahko ogledali še kakšno ponovitev
Andreja S.


"Moram vam povedat, da sem v soboto s Theo in vami neizmerno uživala. Občutek, da sem tam, tistega leta, del nekIh trenutkov... lepo! In prav veselim se že 8.marca, da se "vidimo" v Metropolu

Lep pozdrav!  Milena V., Celje


Predstava Moje življenje z Almo Karlin v izvedbi Barbare Vidovič je navdušila vse: knjižničarje, ki smo dogodek pripravili, in gledalce, ki so napolnili dvoranico. Odzivi so bili odlični, pohvale so nam udeleženci sporočali še nekaj dni po dogodku.
Predstava je v poplavi puhlih komičnih dogodkov pravi umetniški posladek, ki gledalce ne pusti ravnodušne, zato jo toplo priporočamo.  
Veronika Osredkar, direktorica občinske knjižnice Jesenice
Talija gledališče